Menüü

Menüü

Kernu mõis soovitab!
Rikkalik külmlaua buffet ja soe toit vaagnatel

I. käik – soe toit vaagnatel laudadesse

Vabal valikul 2 komponenti järgmistest (sea-, kana-, või pardifilee, ahjulõhe)
Vabal valikul 1 järgmistest komponentidest (pastinaagipüree, ürdikartul või riis köögiviljadega)
küpsetatud köögiviljad
Valitud komponentidele lisandub peakoka soovitusel 2 kastet
(punase või valge veini kaste, vaarika-, sinepi- või suitsujuustukaste)

II. käik – rikkalik külmlaua buffet

Kalavalik
õrnsoolalõhe 30g
heeringavalik 30g
forelli tarriin 30g
(krõbeda saia ja määrdevõiga)

Lihavalik
rostbiif 30g
kanarulaad 30g
maasuitsusink 30g
(mädarõika- ja sinepikastmega

Salativalik
värske salat puuviljade ja brie juustuga
caesari salat kanafileega
Ludvigi kartulisalat

III. käik – Dessert

Valitud kook, tort või dessert mõisakohvikust Ludvig
Kohv, tee, jäävesi kannudes

Mõisa köök on paindlik ja oleme alati valmis välja töötama just Teie maitse-eelistustele vastava menüü!